Over VVV Stadsregio Leeuwarden

VVV Stadsregio Leeuwarden is de gastheer van de stad en staat voor het bevorderen van toerisme en recreatie. We maken onze bezoekers attent op de mogelijkheden voor toerisme en recreatie en helpen hen met het optimaal benutten hiervan. Dit doen we door de toerist te informeren over alle mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding, zowel aan de balie als online via onze website en social media. Zo leveren we een positieve bijdrage aan de lokale economie en maatschappelijke functies.

Naast de toerist richt VVV Stadsregio Leeuwarden zich ook op toeristische en recreatieve ondernemers. VVV Leeuwarden wil de ondernemers uit de stadsregio ondersteunen om de gastvrijheid van de regio gezamenlijk naar een hoger plan te brengen.

De organisatie bestaat uit een zeer compact team van betaalde medewerkers en een grote groep enthousiaste vrijwilligers. VVV Stadsregio Leeuwarden is een stichting met een bestuur.

Informatie voor ondernemers
Bent u een ondernemer en wilt u weten wat VVV Leeuwarden voor u kan betekenen? Kijk op onze ondernemerspagina.